Fotoshoot hartje winter.

Deze fotoshoot vondt alweer een tijdje geleden plaats op een bijzondere locatie bij ‘s-Hertogenbosch. Ruim 10 jaar geleden vroor het op een dag 16 graden. Uitgerekend voor die dag stond er een fotoshoot geplant middenin het Sterrebos. Samen met het model, de stylist (Gitte Broekmeulen), visagist en mijn assistent paste we maar net in de auto. De auto werd ter plaatste gebruikt als kleedruimte. Alleen het model kon tijdens kleding wissels even een beetje ontdooien in de auto. Het thema van de fotoshoot was dat er alleen 2e hands kleding en attributen gebruikt zouden worden. Met deze aanleiding hadden we mijn bank, die ik weer van een klant had gekregen, in de bossen neergezet.

Fotoshoot-achter-de-schermen-fotografie-Den-Bosch

Achter de schermen tijdens een fotoshoot in het sterrenbos bij ‘s-Hertogenbosch.

Uiteindelijk moesten we stoppen omdat ik mijn vingers niet meer kon bewegen, wat nogal onhandig is als je de ontspanknop van je camera niet meer kan bedienen. Het model was aan het shaken van de kauw. Het hondje hebben we binnen 1 minuut op de foto gezet, waarna het direct tegen een warme kruik aan terug de auto in ging. Desalniettemin hebben we prachtige foto’s kunnen maken. De tranen die het model in haar ogen heeft van de kou, geven de foto’s iets bijzonders. Op deze manier zijn de foto’s net iets specialer dan normale mode foto’s. De barre omstandigheden op dat moment maakt de herinnering aan deze fotoshoot extra waardevol.

Fotoshoot locatie Den Bosch portretfotograaf winter fotografie

Fotoshoot op locatie in Den Bosch.

Mode fotografie op locatie – Fotograaf ‘s-Hertogenbosch – fotoshoot achter de schermen – mode fotograaf Nikki Segers – stylist Gitte Broekmeulen – Solos 2010 – Foto Den Bosch -ode fotografie op locatie – Fotograaf ‘s-Hertogenbosch – fotoshoot achter de schermen – mode fotograaf Nikki Segers – stylist Gitte Broekmeulen

Winter fotoshoot Den Bosch portretfotografie locatie

Winter 2009

Winter wonderland

Een van de kortst durende fotoshoots op locatie was in December 2009. Ik woonde midden in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Vanuit daar liep ik samen met het model en mijn assistent naar het Bossche Broek. Door de dikke pak sneeuw duurde de wandeling zo lang dat we half bevroren aankwamen. Met het prachtige winterse zonnetje hebben we snel wat mooie foto’s kunnen maken voordat het zo hard ging sneeuwen dat we opzoek moesten naar beschutting.

Fotograaf-Brabants-landschap-foto-model-Nikki

Het Bossche Broek – Winter Wonderland.

De Bossche winter . Winter foto’s Den Bosch – Fotograaf ‘s-Hertogenbosch – fotoshoot achter de schermen – Bossche winter – Winter parade Den Bosch – sneeuw foto’s Den Bosch – sneeuw winter parade – Tramkade kerst December Den Bosch. De Bossche winter . Winter foto’s Den Bosch – Fotograaf ‘s-Hertogenbosch – fotoshoot achter de schermen – Bossche winter – Winter parade Den Bosch – sneeuw foto’s Den Bosch – sneeuw winter parade – Tramkade kerst December Den Bosch.

Join the discussion 2 Comments

 • Anouk Berends schreef:

  Geweldig! Ik wil foto’s in de sneeuw. Als het weer sneeuwt in Den Bosch dan hou ik mezelf zeker aanbevolen als model voor zo’n mooie fotoshoot! Liefs Anouk

  • Nikki Segers schreef:

   Bedankt voor je leuke reactie Anouk! Het winter zonnetje is een van mijn favoriete natuurlijke lichtbronnen.
   Zou je mij wat foto’s kunnen sturen of een digitale setcard, zodat ik je kan toevoegen aan mijn modellen-bestand?
   Wellicht ligt er deze winter een gave fotoshoot voor je in het verschiet.

   M.v.g,

   Nikki Segers

Leave a Reply