Profielfoto laten maken in Den Bosch.

Een goede profielfoto dient als uiting van uzelf, uw stralende persoonlijkheid op dat moment. Professionele profielfotografie is nodig voor op LinkedIn, Social Media, dating apps en ook op een CV. Het komt altijd goed van pas om een profielfoto van uzelf te hebben. Ik neem alle tijd om u te leren kennen voordat ik profielfoto’s ga maken. Zo zie ik tijdens een kort gesprek, onder het genot van een kopje koffie, hoe u overkomt en wat u zou willen uitstralen op de profielfoto. Met oog voor detail belicht ik de expressies en de schoonheid van de persoon zodat hij of zij van binnenuit zal stralen op de profielfoto.

Profielfoto Den Bosch ♥ Profiel fotograaf Brabant

Wat is het verschil tussen een portretfoto en een profielfoto?

Over het algemeen wordt een profielfoto gebruikt voor professionele doeleinden. Bent u een zelfstandig ondernemer of wilt u uzelf presenteren als model of acteur? Dan heeft u een duidelijke foto’s van uzelf nodig waarbij u op minimaal één foto direct in de camera kijkt. Een profielfoto is meestal tijdlozer dan een portretfoto, minder poespas zoals visagie/glamour en modieuze kleding.

Profielfoto ‘s-Hertogenbosch profielfoto LindedIn fotograaf Rosmalen portretfotograaf Den Bosch profielfotografie Nikki Segers foto profiel

Profielfoto-laten-maken-Den-Bosch-profiel-fotograaf-visagie

Je ontvangt de profielfoto’s in kleur en zwart wit!

Join the discussion 2 Comments

 • Petra de Bruijn schreef:

  Dag Nikki, ik zou graag een profielfoto willen laten maken voor Linkedin / CV etc. Zou ik dat bij jou kunnen laten doen (incl. stukje advies). Wat kost het en op welke termijn heb jij tijd? Ik hoor het graag,

  Groet Petra
  0613900185

  • Nikki Segers schreef:

   Beste Petra,

   Dat kan zeker. Via mijn aparte website voor Personal Branding en Portret fotografie bied ik verschillende fotoshoot pakketten aan. Voor hetgeen dat jij beschrijft kan ik pakket 1 aanraden.
   Kijk maar eens op http://www.nikkisegers.nl
   Ik hoor graag via de mail waarvoor ik je advies kan geven.

   Vanaf 23 Januari heb ik weer plek in de studio (of op locatie) voor het plannen van fotoshoots.

   Ik hoor graag van je of fotoshoot pakket 1 is wat je nodig hebt.

   Met vriendelijke groet,

   Nikki Segers
   > nikki.segers.fotografie@gmail.com

Leave a Reply